Støtten

ForsideLedelseGymnastikKrocketFodboldHåndboldBadminton
HERIFKlubhus/Hal


 

I 1974 blev Støtteforeningen HGIF´s Venner stiftet. Fra start var formålet, at skaffe penge og yde støtte til opførelse af klubhus for HGIF. Senere er formålet blevet: at støtte HGIF i såvel økonomiske, som praktiske sager.

Et af de tiltag man prøvede for at skaffe penge, var en kondimarch. Et par af bestyrelsesmedlemmerne havde været med til forskellige marcher i området. De foregik alle på landeveje og offentlige stier, og var ikke specielt spændende. Derfor fik de ideen til at lave en march gennem de dejlige omgivelser i Ravnholtskoven.

Allerede i 1975 afholdtes den første ”Kondimarch”, med start fra et telt opstillet på Forsamlingshusets parkeringsplads. Efter Klubhuset blev bygget, har marchen hvert år startet herfra. Undtagen i 85 og 86, hvor man startede fra Ravnholt Gods.

Langsomt blev marchen bygget op, med travebog, rastepladser, bankospil og mange mennesker har gået turen alle årene i al slags vejr. Prisen for at være med og antallet af marchgængere har holdt sig næsten på samme leje, så nu kunne det være spændende om vi kunne udbrede denne dejlige tradition, Kristi Himmelfartsdag til mange flere deltager.

Besøg Støtten's hjemmeside her.

 

 

Senest opdateret: 14-11-2017 Webmaster: hgif@live.dk