Fodbold

ForsideLedelseGymnastikKrocketHåndboldBadminton
HERIFSportsbladStøtteforeningKlubhus/Hal


 

Hvilke hold der kan stilles afhænger af hvor mange der er i årgangene.

Når spillerne kommer til drengestadiet hedder det FC Østfyn.

FC Østfyn er et samarbejde mellem de fire fodboldklubber i Ørbæk kommune. Tårup Idrætsforening, Ørbæk Boldklub, Herrested Gymnastik & Idrætsforening samt Kullerup/Refsvindinge Idrætsforening.
FC Østfyn er blevet skabt med det formål at kunne tilbyde ungdomsspillere flere udfordringer både sportsligt, men også socialt ved at samarbejde på tværs af klubberne. Derved håber vi at kunne fastholde (og eventuelt tiltrække nye) drenge, junior og ynglingespillere.
Et udvalg, hvor alle foreninger var repræsenteret, har i 2002 arbejdet med rammerne omkring samarbejdsaftalen, og den 29. juli 2002 blev aftalen underskrevet. Herefter har udvalget nedsat en bestyrelse for FC Østfyn.
Bestyrelsen består af 1 person fra hver af moderklubberne, og 1 uafhængig person.
Samarbejdsaftalen er løbende (uden tidsramme), idet den dog skal revurderes hvert år, senest 1. juli for den kommende sæson, En sæson dækker en udendørssæson samt efterfølgende indendørssæson.
Samarbejdsaftalen dækker U21, Herre Ynglinge, Herre Junior og Drenge.
Spillere i FC Østfyn, skal være medlem af én af de i samarbejdsaftalens nævnte klubber. Nye spillere stilles frit for, hvilken klub de vil melde sig ind i.
Kontingent betales til den klub, hvor spilleren er medlem.

Når de skal spille ynglinge/senior er det igen moderklubben der skal spilles i.

Man slutter af med at spille Old Boys.

   

 

Senest opdateret: 22-06-2017 Webmaster: hgif@live.dk